tisdag, juli 21, 2009

klyschigare än så här blir det inte

och nej jag får inte flytta i helgen. jag får flytta på måndagen. jävlans.

idag lagade jag den goda tomat-lins-sötpotatis-soppan. soppa, namnamnam! mer soppa till frida. och helst lite mer tid också. om tretton dagar flyttar jag! vill fortfarande efterlysa ett köksbord (helst runt och helst inte vitt), en soffa (helst mjuk och helst inte vit), ett soffbord (helst inte vitt), en byrå (helst inte vit) och nån söt liten hallmöbel eventuellt (som definitivt inte får vara vit). ta-taa! för det måste givetvis matcha allt annat gräsligt som jag kommer har och min röda kaffekokare och mina väggtyger och alla olika kuddar som jag ska ha och min sex är politik-tavla och turkosa fotöljen och spetsgardiner och.. och därmed omatcha. more is less. ta-taa!

om att sakna. det var det jag skulle skriva om egentligen. vem saknar du och vem är det som saknar dig? vem är det du tänker på om dagarna? om nätterna? saknar den personen dig eller saknar den någon annan? tänker den nånsin på mig? ibland känns det som att ingen saknas, ibland alla. och ibland saknar ingen mig.

kom ihåg-lista till mig
  • elbolag ska ringas. tips?
  • internet ska fixas, eventuellt telefoni. vad har ni för abonemang kära vänner? visst behöver man inte ha comhem för att det finns i huset? är det sant aatt det är så jävla dyrt numera?
glosor till paula
  • sex är politik
  • tänk jonathan
  • lyssna på maud lindström
och folk börjar visst bli klyschiga har jag märkt.

5 kommentarer:

paula sa...

1.tänkt och reflekterat
2. vem fan är jonathan?
3. ska lyssna lite nu.

piken gick fram =)
puss

Hanna sa...

Hur många tänker du på som inte vet att du tänker på dem, eller ens vet om att du finns? Många och stora frågor.

Erika sa...

Com Hem ärbilligt. Och nej, ingen tänker på mig heller

lisa sa...

ja, det är så dyrt nu för tiden. och kan vara så att du måste ha comhem, iaf är det smidigast. hemtelefon är absolut inte nödvändigt. titta på mig, hade det hela studietiden men nu som löntagare struntar jag i det. går finfint!

Frida sa...

pau: jasså? :)

hanna: i know. och undra om det finns nån du inte vet finns som tänker på dig?

övriga: ja, comhem kostar ju typ 279 om en vill ha lite go i maskineriet. fy tusan.